Rakija tura - 2 dana, Srbija
Rezervišite Rakija tura i uživajte u odmoru sa prepoznatljivim iskustvom.

Početna -> Srbija -> Ostalo

Rakija tura

Opis destinacije

Razni putevi vode po Srbiji... Ali ovoga puta, povešćemo Vas na jedan krajnje neobičan put, koji do sada niste pohodili. To je put koji vodi do rakije i maline.
Omiljeno piće ljudi sa ovih prostora svakako je rakija. Krenite sa nama na ovaj neobičan put – mi znamo tajne prolaze i vrata do kojih on vodi… Rakija je bila, a i biće, stalni gost svih naših slavlja, proslava ali tugovanja i nemira. Ona nas prati gde god da krenemo i daje utehu kada smo sami, ili polet i žar kada smo u društvu. Postoji veliki broj vrsta, a najviše volimo onu domaću – pravu. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa istorijatom i načinom proizvodnje rakije kroz degustaciju voćnih rakija… Kada odete u Meksiko probate tamo naravno, tekilu. Kada dođete u Grčku počaste Vas uzom, a u Rusiji probate vodku. Srbin će Vas, kao pravi domaćin, poslužiti rakijom. Zato, krenite sa nama najpoznatijim putevima rakije u zapadnoj Srbiji! U Srbiji se tačno zna od koga je rakija uzeta, jer svaka porodica ima neki svoj sastojak zbog koga je rakija baš tako dobra i specifična.

Galerija

Informacije

  • Smeštaj: Hotel
  • Prevoz:

    Autobus

Sadržaj

  • Ova ponuda ne sadrzi informacije o udaljenosti.
  • Ova ponuda ne sadrzi informacije o opremi.

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 261/2020 A 20 . Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.